Privacy verklaring

Middels deze privacyverklaring wijzen wij u erop dat ons bedrijf (IDZ Heerlijk Herenstraat 8 te Rijswijk) uw persoonsgegevens verzamelt en eventueel gebruikt om contact met u op te nemen of een mogelijke reservering te verwerken. Dit geldt voor (potentiële) klanten én voor andere partijen met wie wij zaken doen of bij wie we producten inkopen.
Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

Door uw persoonsgegevens aan ons te verstrekken, kunnen wij u als klant een offerte sturen of u advies op maat verschaffen. Heeft u een reservering bij ons geplaatst, dan hebben we uw gegevens nodig om de order te kunnen leveren of uw boeking definitief te maken. Ook voor het maken van facturen en eventuele vragen over de reservering is het noodzakelijk om uw gegevens te hebben.

Wij verplichten u niet om uw contactgegevens aan ons te verstrekken. Kiest u er echter voor om geen gegevens te delen, dan kan dit tot gevolg hebben dat uw reservering niet definitief wordt.

Gegevens doorgeven aan derden

Wij verkopen uw persoonsgegevens niet door aan derden. In sommige gevallen verstrekken wij uw gegevens echter aan partijen die in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Ons bedrijf maakt gebruik van Microsoft Office en de opslagmogelijkheden die bij dit programma horen. De gegevens van onze administratie (waarin ook uw persoonsgegevens verwerkt zijn) worden opgeslagen op een externe serverruimte.
Onze nieuwsbrief

Om u op de hoogte te houden van nieuws en acties van ons bedrijf, geven we maandelijks een nieuwsbrief uit. Meldt u zich aan voor deze nieuwsbrief, dan worden uw persoonsgegevens doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst. Elke keer dat wij een reclamemailing naar u sturen, heeft u onderaan de mail de mogelijkheid om zich hiervoor af te melden.
Online beveiliging persoonsgegevens

Onze website heeft een SSL/TLS-certificaat. Dit houdt in dat er tussen uw browser en onze server een beveiliging zit die ervoor zorgt dat er geen onbevoegden mee kunnen kijken bij uw gegevensinvoer. TLS is een opvolger van het SSL-certificaat, met een nog scherpere beveiliging. Onze beveiligde website is ook te herkennen aan het slotje voor de link (https://). Door hierop te klikken, leest u meer informatie over het beveiligingscertificaat. Daarnaast doen we alles wat in onze macht ligt om onbevoegden bij uw gegevens weg te houden. We beveiligen onze websites en systemen daarom zowel op organisatorisch als technisch niveau tegen onder andere diefstal, ongeoorloofde verspreiding en toegang door onbevoegden.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?

Bent u een klant van ons geworden, dan bewaren we uw persoonsgegevens zeven jaar (gerekend na het einde van het boekjaar waarin de bestelling plaatsvond). Dit jaar heeft te maken met de verplichte bewaartermijn van onze administratie voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode worden uw persoonsgegevens verwijderd.

Heeft u (mail)contact met ons gehad, maar bent u geen klant geworden? Dan verwijderen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na dato.

In uw recht

U heeft bij IDZ Heerlijk het recht op de volgende zaken met betrekking tot uw gegevens:

het inzien van uw gegevens;
het aanvullen of wijzigen van uw gegevens als hier aanleiding toe is;
een verzoek tot het verwijderen van uw gegevens of het gebruik ervan te beperken;
bij de Autoriteit Persoonsgegevens bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens;
een verzoek tot het krijgen van uw gegevens en deze eventueel te laten overdragen aan een andere partij.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze privacyverklaring? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

Rijswijk 05-01-2020

Els in actie

Els Bar 1024

Heerlijk terras

1024

Koffie? Altijd klaar!

1024

Wat is zijn specialiteit?

Keuken 1024 1

Wat wij gebruiken in onze keuken..

Idz Heerlijk is een lunchroom / restaurant met een concept waarbij - Duurzaam - Biologisch - Lokaal - hoog in het vaandel staan. Het overgrote deel van onze producten voldoen hieraan.

Watweeten

  • Duurzaam - Met de ingrijpende verbouwing hebben we duurzaamheid meegenomen in ons concept. Zo is het verwerkte hout op de wanden gemaakt van sloophout en is de vloer van gerecycled plastic, ook de schuifpui is in ere hersteld en de tafels en stoelen hebben ook een tweede leven gekregen.
  • Biologisch - Onze producten zijn waar mogelijk biologisch, bijvoorbeeld onze kip, eieren, frituurvet, vlees en niet te vergeten onze koffiebonen, deze zijn ook nog fairtrade.
  • Lokaal - Onze producten komen ook vanuit speciaalzaken die in Oud Rijswijk gevestigd zijn, onze kiprollade komt van poelier Kip&Co. Onze plantjes en bloemen van lokale bloemisten.

Wij doen er alles aan om u een verantwoord en smakelijk kwaliteitsproduct aan te bieden en het team van Idz Heerlijk wenst u een goed en smakelijk verblijf toe.

Reserveren

Vul mijn in online formulier.

High wine

Terras_05.jpg

High Wine: € 21,50 p.p.

minimaal 2 personen, lekker genieten van 3 heerlijke glazen wijn en twee gangen hapjes

High Wine de luxe: € 25,00 p.p.

minimaal 2 personen, lekker genieten van 3 heerlijke glazen wijn en 3 gangen hapjes

High Beer

bar_05.jpg

High Beer: € 21,50 p.p.

minimaal 2 personen, (combi met high wine is mogelijk) 1 biertje van de tap en 1 speciaal-biertje en twee gangen hapjes

High Beer de luxe: € 29,95 p.p.

minimaal 2 personen, 1 biertje van de tap, 2 speciaal biertjes en 3 gangen hapjes

High Tea

binnenbuiten_05.jpg

High Tea: € 19,95 p.p.

theepot met diverse theesoorten en een toren zoet en hartig gecombineerd, minimaal 2 personen

High Tea de luxe: € 24,50 p.p.

onbeperkt thee (diverse soorten) en twee torens, waarvan 1 zoet en 1 hartig, minimaal 2 personen

Reserveren en meer

0f34dNeem gerust contact met ons op voor vragen, mogelijkheden, onze gerechten, welk bier we op onze fusten hebben of als je gewoon wilt laten weten hoe je het bij ons hebt ervaren!

+31(0) 70 444 9578 - info@idzheerlijk.nl
Herenstraat 8  2282 BT  Rijswijk

Geopend van Maandag t/m Zaterdag van 10:00 uur - Keuken open tot uiterlijk 20:30 en sluitingstijd is rond 22:00 maar wanneer het echt gezellig is blijven we open tot uiterlijk 24:00, bel als je het zeker wilt weten!

Contact

Missing Code
Je kan onze privacy verklaring hier lezen: Privacy verklaring

© 2018 - 2020 Proudly powered by e107 , build and maintained by exas.nl.